Μπακάκης: «Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, θα μπούμε στους ομίλους»

Μπακάκης: «Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, θα μπούμε στους ομίλους»

Ο μπακ της Ενωσης μίλησε για τη νίκη επί της Σέλτικ και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι Κιτρινόμαυροι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των παιχνιδιών με τη Βίντι και θα περάσουν στους ομίλους.

Η ΑΕΚ με πάθος και ψυχή νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Σέλτικ και «σφράγισε» την πρόκρισή της στην επόμενη φάση Champions League. Ο Μιχάλης Μπακάκης λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Κέλτες, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν απέναντι στη σκωτσέζικη ομάδα και στο τέλος της βραδιάς πανηγύρισαν την είσοδό τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο μπακ της Ενωσης αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Βίντι, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι οι Κιτρινόμαυροι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των παιχνιδιών με την ουγγρική ομάδα και θα προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάρα πολύ σημαντικό να βοηθούν όλοι, κάποιοι είμαστε δυνατοί σε συγκεκριμένους ρόλους. Δουλειά μας είναι να τρέχουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε. Δεν υπάρχει ρυθμός, η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο έτοιμη. Η πρόκριση είναι σημαντική» σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Nova o διεθνής δεξιός μπακ.

Για τη νίκη επί της Σέλτικ: «Είναι ιστορική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που αν χαλαρώσεις θα σου δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Είναι πιο έτοιμη, εμείς έχουμε καινούριο προπονητή, προσπαθούμε να βρεθούμε στο γήπεδο και τα καταφέρνουμε καλά. Είναι νωρίς ακόμα αλλά θέλαμε την πρόκριση και την πήραμε. Δουλεύουμε στην προπόνηση στην τακτική καθημερινά, είναι διαφορετική από αυτή που είχαμε την περασμένη σεζόν. Τα παιδιά έχουν διάθεση και φαίνεται στον αγώνα. Είναι σημαντικό το ότι από πέρσι συνεχίζουμε να κερδίζουμε και να έχουμε αήττητο πολλών αγώνων.

Για τις μάχες που ακολουθούν με τη Βίντι: «Για να έχει φτάσει εδώ θα είναι καλή ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμάς ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι. Στο μέλλον θα είμαστε πιο έτοιμοι με ανάσες και τρεξίματα. Πιστεύω θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και θα περάσουμε στους ομίλους. Σίγουρα το ότι έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας δίνει την δυνατότητα διαχείρισης. Σαν όνομα η Σέλτικ είναι πιο ιστορική αλλά δεν επαναπαυόμαστε, θέλουμε να μπούμε στους ομίλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ