Προπονητής Βίντι : «Να πιστέψουν οι παίκτες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Προπονητής Βίντι : «Να πιστέψουν οι παίκτες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, μετά την πρόκριση επί της Μάλμε τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να πιστέψουν πως μπορούν να προκριθούν απέναντι στην ΑΕΚ ενώ παρομοίασε το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του με αυτό της Ατλέτικο.

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Βίντι, έχει αποκλείσει ήδη τρεις αντιπάλους (Ντουντελάνζ, Λουντογκόρετς και Μάλμ) στα προκριματικά του Champions League και πάει να γίνει η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης θέλοντας να αποκλείσει και την ΑΕΚ και να μπει στους ομίλους.

Ο προπονητής της ουγγρικής ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς τόνισε πως είχε προβλέψει την πορεία της Βίντι, κάλεσε τους παίκτες του να πιστέψουν στην πρόκριση επί της ΑΕΚ ενώ παρομοίασε την ομάδα του με την… Ατλέτικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολιτς:

«Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στα προκριματικά του Champions League, μιλούσα για το όνειρο μου για συμμετοχή στη φάση των ομίλων. Πολλοί μπορεί να πίστεψαν πως έχασα το μυαλό μου, όμως το θέμα δεν είναι τι πιστεύει ο κόσμος. Είναι σημαντικό να πιστέψουν οι παίκτες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Βρισκόμαστε στα play off. Το όνειρο θα ολοκληρωθεί με την πρόκριση μας στους ομίλους», δήλωσε ο πρώην προπονητής τη Παρτιζάν, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε σύγκριση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν πολύ σκληρά κόντρα στη Μάλμε. Αστειεύομαι στα αποδυτήρια και τους λέω πως αν κοιτάξουμε σε διεθνές επίπεδο δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω του στιλ παιχνιδιού μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ