Μίχελ: «Είμαστε κοντά με Βερνμπλουμ»

Μίχελ: «Είμαστε κοντά με Βερνμπλουμ»

Για την μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ και τις αναμετρήσεις κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας αναφέρθηκε ο Λούμπος Μίχελ μιλώντας σε ρώσικη ιστοσελίδα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου μιλώντας στο bombardir.ru τόνισε την αισιοδοξία του για την έλευση του 32χρονου Σουηδού μέσου στον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων είπε: «Για να φτάσεις στο τέλος μιας τέτοιας μεταγραφής είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ελπίζω πως όλα θα κυλήσουν καλά και θα ολοκληρώσουμε την συμφωνία πριν από το τέλος της εβδομάδας».

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε και έναν απολογισμό των αγώνων απέναντί στην Σπαρτάκ, που έφεραν και την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσαμπιονς Λιγκ.

«Ήταν πολύ δύσκολα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο το πιο σημαντικό πράγμα για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι κατάφερε να δείξει χαρακτήρα. Παίξαμε με καρδιά, οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που αποδείχθηκε σημαντικός παράγοντας και στα δύο παιχνίδια», είπε αρχικά ο Μίχελ και στην συνέχεια πρόσθεσε.

«Ασφαλώς η εξέλιξη του αγώνα επηρεάστηκε σοβαρά από την αποβολή του Λουίς Αντριάνο. Το να παίζεις με μειονέκτημα σε έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολο – ειδικά όταν πρέπει να σκοράρεις. 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να περάσουμε την Σπαρτάκ Μόσχας και να φτάσουν στα πλέι οφ του Τσαμπιονς Λιγκ. Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, οι παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι τους. Ελπίζω να μπορέσουμε να περάσουμε τη Μπενφίκα και να παίξουμε φέτος στη φάση των ομίλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ