ΑΕΚ: «Δεύτερες» σκέψεις με Μάνταλο-Γκάλο κάνει ο Ουζουνίδης

ΑΕΚ: «Δεύτερες» σκέψεις με Μάνταλο-Γκάλο κάνει ο Ουζουνίδης

Η ΑΕΚ την Τετάρτη στην Βουδαπέστη δίνει τον πρώτο μεγάλο αγώνα των πλέι οφ του Champions League

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα… βήμα πριν τους ομίλους του Champions League, εκεί που συμμετείχε για τελευταία φορά την σεζόν 2006/07 επί των ημερών του Λορένσο Σέρα Φερέρ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Την Τετάρτη στη Βουδαπέστη (22:00) και την Τρίτη 28 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Βίντι, η ΑΕΚ θέλει να πάρει την πρόκριση και να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Ένας στόχος με πολλά οφέλη για το κλαμπ, σε συνέχεια μιας πορείας που έχει μόνο… άνοδο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που έκανε εξαιρετική διαχείριση στα δύο πρώτα του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ, «κέρδισε» την εκτίμηση όλων στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία. Με Τσιγκρίνσκι, Μπογέ, Μάνταλο και Λόπες εκτός και χωρίς τον Γαλανόπουλο για 120 λεπτά και ανέτοιμο τον Πόνσε, ο προπονητής της ΑΕΚ… μπάλωσε τα κενά και με υπέρβαση πήρε μια σπουδαία πρόκριση επί ενός τεράστιου κλαμπ για τα βρετανικά δεδομένα.

Πλέον, ο Ουζουνίδης με το… τρικ Μπακάκης-Γκάλο στη δεξιά πλευρά αιφνιδίασε τον Ρότζερς στο ΟΑΚΑ, ενώ πλέον για το ματς της Τετάρτης μπαίνει στην εξίσωση και ο Μάνταλος που επιστρέφει (όπως και ο Γαλανόπουλος). Έτσι, με Μάνταλο-Γκάλο υποψήφιους για τα… άκρα (μπροστά από Χουλτ και Μπακάκη αντίστοιχα), ο τεχνικός της Ένωσης κάνει δεύτερες σκέψεις για την 11αδα. Και δεν αποκλείεται σε αυτό το… ντόμινο αλλαγών, να δούμε τον ντεφορμέ Μπακασέτα στον πάγκο.

Αναφορικά με την μεσοαμυντική γραμμή δεν αναμένονται αλλαγές με Μπάρκα, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Χουλτ, Σιμόες και Αλεφ να νιώθουν ασφάλεια, ενώ το δίδυμο Λιβάγια-Κλωναρίδη δεν αποκλείεται να παίξει για 3ο σερί ματς μαζί στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ