Παρουσία Μελισσανίδη η ΑΕΚ στην Βουδαπέστη

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Δημήτρη Μελισανίδη στην Ουγγαρία για το εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι για τα playoffs του Champion Leagaue.

Παρουσία Μελισσανίδη η ΑΕΚ στην Βουδαπέστη | to10.gr

Τα δύο ματς κόντρα στη Βίντι, έχουν τεράστιο διακύβευμα για την ΑΕΚ. Πως αλλιώς άλλωστε αφού κρίνουν την είσοδο της Ένωσης στους Ομίλους του Champions Leagaue, γεγονός που θα εκτοξεύσει τα οικονομικά αλλά και το κύρος της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές αγορές. Ο Δημήτρης Μλισσανίδης, αφουγκραζόμενος τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι στη Βουδαπέστη, προτίθεται να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του την Τετάρτη.

Το ίδιο είχε κάνει άλλωστε και στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Σέλτικ (1-1) στην προηγούμενη φάση των προκριματικών του Champions League, όταν και μπήκαν τα θεμέλια της πρόκρισης επί των Σκοτσέζων. Το μόνο που ακόμα δε έχει γίνει γνωστό είναι αν θα ταξιδέψει μαζί με την κιτρινόμαυρη αποστολή την Τρίτη ή θα βρεθεί στην Groupama Arena της Βουδαπέστης την Τετάρτη λίγο πριν την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο