Δεν χαλάει το… γούρι, στην Λισαβόνα ο Σαββίδης

Δεν χαλάει το… γούρι, στην Λισαβόνα ο Σαββίδης

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Λισαβόνα ο Ιβάν Σαββίδης, διατηρώντας το... γούρι των προηγούμενων γύρων σε Βασιλεία και Μόσχα, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τις προσπάθειες των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου στο «Ντα Λουζ».

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 180 μακριά από την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα μόνη της, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Λισαβόνα, για να δηλώσει με την παρουσία του την αμέριστη στήριξη του στην ομάδα που θα δώσει αύριο τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σαββίδης θα δώσει το παρών στην προπόνηση του Δικεφάλου στο «Ντα Λουζ» για να εμψυχώσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, ενώ αύριο θα πάρει θέση στα επίσημα της πορτογαλικής ομάδας, περιμένοντας να δει ένα ακόμα βήμα προς την παρθενική συμμετοχή του Δικεφάλου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος έχει αφήσει ανοιχτό το πριμ σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπενφίκα, με την ομάδα να έχει «κλειδώσει» ξεχωριστό πριμ για την πρόκριση εις βάρος των Βασιλείας και Σπαρτάκ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ