«Η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα»

«Η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα»

Εκτενές αφιέρωμα στις ιστορικές καταβολές της ΑΕΚ έκανε η ουγγρική ιστοσελίδα «Nemzeti Sport», η οποία αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στην Ένωση.

Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Βίντι για την πρόκριση στα play off του Champions League και οι Ούγγροι ασχολούνται με την «Ένωση» σκιαγραφόντας το προφίλ της. Ένα εκτενές αφιέρωμα στην ΑΕΚ, που συνοδεύεται από ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για εκείνη, πραγματοποίησε η ιστοσελίδα «Nemzeti Sport».

«ΑΕΚ, κάτι παραπάνω από μια ομάδα, κληρονόμος του Βυζαντίου, μια ομάδα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, ένα ασυνήθιστο ιστορικό κλαμπ», αναφέρει το αφιέρωμα, ενώ γίνεται μία αναδρομή από τη γέννηση της ΑΕΚ, τις ρίζες της, την Πόλη, αλλά και τους πρόσφυγες που δημιούργησαν το σύλλογο. Επιπλέον, αναφορά γίνεται στην πτώση της ΑΕΚ, την επιστροφή της,

Επίσης γίνεται λόγος για τον υποβιβασμό, αλλά και την επιστροφή της στην κορυφή, όπως και στην κατασκευή του νέου γηπέδου και ενέργειες και προσπάθειες του Μελισσανίδη. Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως «… μπορούμε να πούμε ότι κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει το σύλλογο πως ξεχνά το παρελθόν και τις ρίζες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ