Οι 14 «στρατιώτες» της Βίντι

Οι 14 «στρατιώτες» της Βίντι

Μόλις 15 παίκτες έχει εντάξει στο ευρωπαϊκό rotation της Βίντι, ο προπονητής της Μάρκο Νίκολιτς. Εκ των οποίων ο Στέφαν Σέποβιτς ο οποίος συνήθως τίθεται εκτός αποστολής

Η ευρωπαϊκή λίστα της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ αποτελείται από 15 παίκτες, ανάμεσά τους και ο Στέφαν Σέποβιτς, μεγαλύτερος κατά ένα χρόνο αδελφός του Μάρκo, ο οποίος έχει ελάχιστη συμμετοχή, ενώ τον Αύγουστο βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής.

Συνεπώς ο Σέρβος προπονητής θα στηριχθεί σε 14 παίκτες, γεγονός που έχει διτή σημασία. Αφενός η Βίντι γίνεται πιο «ευανάγνωστη» για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφετέρου πρόκειται για ένα συμπαγές σύνολο και είναι πολύ δύσκολο να σπάσει η συνοχή του.

Τερματοφύλακας είναι ο Κόβατσιτς, αναντικατάστατοι ακραίοι μπακ ο Φιόλα (δεξιά) και ο Στοπίρα από το Πράσινο Ακρωτήρι (δεξιά). Στο κέντρο της άμυνας έχουν… ρεζερβέ θέση ο αρχηγός Ρόλαντ Γιουχάζ και ο Βραζιλιάνος Βινίσιους, στην 8η χρονιά του στην Βίντι, έχει ήδη πολιτογραφηθεί Ούγγρος.

Στο κέντρο η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ενισχύεται από τον Βόσνιο Χάτζιτς, τον βετεράνο Χούζτι και τους Νικόλοφ, Πατκάι, Βάργκας. Επίσης στη μεσαία γραμμή, με πιο δημιουργικό ρόλο, είναι ο Γάλλος Νεγκό και ο Κόβατς, ενώ στην επίθεση παίζουν οι Μάρκο Σέποβιτς, Ντάνκο Λάζοβιτς.

Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Νίκολιτς στους 6 ευρωπαϊκούς αγώνες της Βίντι. Ενα «μίνι» πρωτάθλημα που ξεκίνησε πριν από 40 ημέρες στο Λουξεμβούργο με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ και συνεχίζεται εναντίον της ΑΕΚ αφού οι πρωταθλητές Ουγγαρίας πέρασαν με επιτυχία τα εμπόδια της Λουντόγκορετς και της Μάλμε. Οι 14 θα βρίσκονται αύριο (22/8) στην 18άδα πλαισιωμένοι από τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Τόμας Τούιβελ και κάποιους νεαρούς Ούγγρους.

Η πιθανή ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας είναι σε σχηματισμό 4-2-3-1 η εξής: Κόβατσιτς – Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα – Πατκαι, Νικόλοφ – Νεγκό, Κόβατς (ή Χούστι), Λάζοβιτς – Μάρκο Σέποβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ