Βλαχοδήμος: «Ήμασταν καλύτεροι, το μοναδικό σουτ του ΠΑΟΚ ήταν γκολ»

Βλαχοδήμος: «Ήμασταν καλύτεροι, το μοναδικό σουτ του ΠΑΟΚ ήταν γκολ»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Άλεξ Γκριμάλδο και Πίτσι σχολιάζουν το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από το κατάμεστο Ντα Λουζ κόντρα στην Μπενφίκα και τώρα καλείται με σύμμαχο την έδρα να πάρει αυτός την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στη ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς κλήθηκαν να σχολιάσουν την αναμέτρηση αλλά και το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα πρώτα τους σχόλια:

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ τη μοναδική ευκαιρία που έκανε. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στην Τούμπα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ισχυροί. Αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, νομίζω πώς έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκολκίπερ των Πορτογάλων Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Άλεξ Γκριμάλδο.

«Δείξαμε προσωπικότητα, το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό κι εάν τελειώναμε τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε δύο ή τρία γκολ. Εάν παίξουμε έτσι στην Τούμπα, θα περάσουμε. Είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με δυσμενείς περιστάσεις. Είχαμε ένα πολύ περίπλοκο περιβάλλον στην Τουρκία [στον τελευταίο γύρο], καταφέραμε να το ξεπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο σκόρερ της Μπενφίκα, Πίτσι, ερωτηθείς για την καυτή έδρα του ΠΑΟΚ όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ