ΑΕΚ : Όταν ο captain Μάνταλος είναι εδώ

ΑΕΚ : Όταν ο captain Μάνταλος είναι εδώ

Για πρώτη φορά φέτος ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι στην ενδεκάδα της ΑΕΚ απόψε στη Βουδαπέστη.

Στο ματς της Γλασκώβης έμεινε στην Αθήνα. Εκτός αποστολής από μια ελαφριά θλάση, που του στέρησε μία εβδομάδα προπονήσεων. Στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ ήταν πιο έτοιμος και μπήκε για περίπου 20 λεπτά στο τέλος στο… θρίλερ του 2-1 με την Σέλτικ. Απόψε στην «Groupama Arena» ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να είναι για πρώτη φορά βασικός φέτος στην «κιτρινόμαυρη» 11αδα σε επίσημο ματς. Και τι ματς! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον είχε στο αρχικό σχήμα και στην πρόβα τζενεράλε με την Γαλατασαράι. Αριστερά στην επίθεση, με τον Μπακασέτα δεξιά και τον Κλωναρίδη δίπλα στον Λιβάγια μπροστά. Όπως δεν αποκλείεται να την δούμε και απόψε στη Βουδαπέστη δηλαδή.

Στην προετοιμασία στην Πολωνία, ο Ουζουνίδης δούλεψε με τον Μάνταλο αριστερά, αλλά με μπόλικες ελευθερίες στο παιχνίδι του. Έτσι του επιτρέπεται να συγκλίνει και να βρίσκεται όπου νομίζει ότι μπορεί να απλώσει το παιχνίδι, είτε να βγάλει μια κάθετη-φαρμάκι, είτε ακόμη και να βρεθεί σε θέση βολής ο ίδιος. Και όπως είδαμε και με την τούρκικη ομάδα στο ΟΑΚΑ, έτσι προστίθεται ακόμη ένας σπεσιαλίστας για τα στημένα με τον Μάνταλο παρόντα (είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ).

Όμως εκτός του αγωνιστικού τομέα, η παρουσία του Μάνταλου δίνει… πολλά και εκτός για την Ενωση. Αρχηγός της ΑΕΚ σε όλα της, από τις εποχές της Β’ εθνικής μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σημείο αναφοράς στα αποδυτήρια, στο ξενοδοχείο, στο χορτάρι.

Και περισσότερο από όλους το ξέρουν καλά και το αναγνωρίζουν οι συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ