Λιβάγια: «Θα είναι πολύ ωραία τα φετινά μου γενέθλια»

Λιβάγια: «Θα είναι πολύ ωραία τα φετινά μου γενέθλια»

Πολύ ικανοποιημένος από τα δύο εκτός έδρας γκολ της ΑΕΚ φάνηκε ο Μάρκο Λιβάγια και έδωσε τη δική του ερμηνεία στην αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του, μετά το 60’.

Ο Μάρκο Λιβάγια, μπορεί να μη σκόραρε κόντρα στη Βίντι, αλλά αγωνίστηκε βασικός και ήταν από τους σημαντικούς παράγοντες της αναμέτρησης μέχρι να αντικατασταθεί από τον Εζέκιελ Πόνσε. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε μετά το ματς για την εικόνα της ομάδας του πριν και μετά την αποβολή, ενώ έδειξε πολύ χαρούμενος φέτος για τις προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες που ήρθαν ήδη πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν.

Αναφερόμενος στη διακύμανση του ματς, ο Λιβάγια τόνισε: «Το σημαντικό είναι τα δύο γκολ εκτός έδρας. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι για μία ώρα. Είναι μια σπουδαία νίκη, αν και μας αποσυντόνισε η αποβολή. Τώρα στρέφουμε την προσοχή στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, αλλά είναι σημαντικά τα δύο γκολ εκτός έδρας.  Όταν μείναμε με 10, γυρίσαμε πολύ πίσω και αυτό μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Τώρα θέλουμε την πρόκριση και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια».

Ενώ για τα γενέθλιά του στις 26/8, ανέφερε με νόημα: «Θα είναι πολύ ωραία τα φετινά γενέθλια. Κλήση στην εθνική και νιώθω πολύ ωραία στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ