Φουλάρει για εξτρέμ άμεσα η ΑΕΚ -Ερχεται και δυνατό χαφ

Φουλάρει για εξτρέμ άμεσα η ΑΕΚ -Ερχεται και δυνατό χαφ

Η ΑΕΚ βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Champions League και... προετοιμάζεται μεταγραφικά

Μετά το 1-2 στη Βουδαπέστη επί της Βίντι η ΑΕΚ βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Champions League. Χρειάζεται απλά να μην ηττηθεί από την ουγγρική ομάδα στην ρεβάνς της Τρίτης (22:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο για να επιστρέψει στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά την σεζόν 2006/07.

Αυτή η διαφαινόμενη πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, αναγκάζει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου να κινηθεί εσπευσμένα και εύστοχα για να κλείσει τα διαπιστωμένα αγωνιστικά κενά της. Και στην Ενωση έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δύο μεταγραφές, έχοντας πλέον και την οικονομική άνεση από την πρόκριση που… έρχεται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ άμεσα κινείται για εξτρέμ, καθώς οι ανάγκες είναι τεράστιες. Άλλωστε Μπογέ – Αλμπάνης είναι τραυματίες και ο Μπακασέτας θα τιμωρηθεί με 2-3 αγωνιστικές στην Ευρώπη μετά την χθεσινή αποβολή του απέναντι στη Βίντι. Έτσι, πρέπει άμεσα να αποκτηθεί ακραίος με χαρακτηριστικά… εξτρέμ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς έχουν ξεχωρίσει 2-3 καλές περιπτώσεις και… προχωρούν. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει παίκτη που θα έχει ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και να έχει το… γκολ για να βοηθά στην επιθετική παραγωγή.

Αναφορικά με τον χαφ, η ΑΕΚ θέλει δυνατό παίκτη για τον άξονα. Εναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να κουβαλά την μπάλα όπως πρέπει από την μεσοαμυντική γραμμή, να βοηθά στον οργανωτικό τομέα και να συμπληρώνει τον Σιμόες ως δίδυμο στα χαφ (συν τους Αλεφ και Γαλανόπουλο). Η Ενωση είχε κάνει επαφές και το προηγούμενο διάστημα, με τους Γιάγιαλο της Παλέρμο και Κρστίτσιτς του Ερυθρού Αστέρα στην κορυφή της λίστας και τώρα προχωρά άμεσα σε απόκτηση μέσου, με τον Κονέ να παραμένει στην λίστα αλλά η αγωνιστική του αδράνεια του αφαιρεί πολλές πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ