Γιακουμάκης για Champions League : «Είναι η ευκαιρία μας»

Γιακουμάκης για Champions League : «Είναι η ευκαιρία μας»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη ρεβάνς με την Βίντι τονίζοντας ότι είναι η ευκαιρία της ΑΕΚ για να μπει στους ομίλους του Champions League.

O Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στην ευκαιρία που παρουσιάζεται στην ‘Ενωση για είσοδο στους ομίλους του Champions League.

«Ήμασταν καλοί σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλο που έγιναν κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά και το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα το οποίο πέρυσι το κατακτήσαμε και φέτος θέλουμε να το υπερασπιστούμε» επεσήμανε αρχικά και προσέθεσε για την ρεβάνς κόντρα στην Βίντι.

«Πλέον το ματς με τον ΠΑΣ ανήκει στον παρελθόν και ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς με την Βίντι στο ΟΑΚΑ. Έχουμε σίγουρα ένα καλό προβάδισμα, ένα σημαντικό σκορ εκτός έδρας, θα το υπερασπιστούμε και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό, για την καριέρα μας, για την ομάδα. Έχουμε τόσα χρόνια να μπούμε στους ομίλους του Champions League και είναι κάτι ιδιαίτερο ειδικά για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας.

Σίγουρα υπήρχε στη σκέψη μας και αυτό το ματς, κακά τα ψέματα. Όταν σε τρεις μέρες έρχεται ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ίσως από τα πιο σημαντικά της χρονιάς δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να το αφήσουμε έξω από το μυαλό μας για 90 λεπτά και κάναμε αυτό που έπρεπε κερδίζοντας το ματς με τον ΠΑΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ