Νίκολιτς: «Θα παλέψουμε για τη νίκη με την ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Θα παλέψουμε για τη νίκη με την ΑΕΚ»

Ο Μάρκο Νίκολιτς είναι σίγουρος πως η Βίντι μπορεί να περάσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βίντι στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-1 της Ουγγαρίας και ο τεχνικός της αντιπάλου της Ένωσης , Μάρκο Νίκολιτς μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο προπονητής των Ούγγρων τόνισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν στο ματς της Αθήνας για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει πιθανότητες να περάσει τους κιτρινόμαυρους.

«Θα παλέψουμε για τη νίκη στην Αθήνα. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επηρεάστηκε από μια σειρά από ατυχίες, όπως την αποβολή του Χούζτι, που νομίζω πως ήταν αυστηρή. Για να κάνω και λίγο χιούμορ, όσο ήμασταν στα ίσα το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας. Η ΑΕΚ πέτυχε και τα δύο της γκολ όταν παίζαμε με δέκα. ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύω πως έχουμε ελπίδες για τη ρεβάνς. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο, αλλά αν έχουμε μαχητικό πνεύμα όλα είναι πιθανά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Βίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ