Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και να ετοιμάζει εκπλήξεις στους Πορτογάλους για το παιχνίδι της Τούμπας.

Η προετοιμασία για τον τελικό της Τετάρτης ξεκινάει σήμερα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του να γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει μία ανάλυση της αντιπάλου και στην προπόνηση της Τρίτης (28/7), θα μιλήσει στους παίκτες για να διεκδικήσουν την νίκη. Το καλό για τον 49χρονο τεχνικό είναι πως έχει όλα τα «όπλα» του στην διάθεσή του κι έτσι θα μπορέσει να βγάλει πιο εύκολα την 11αδα που θα χρησιμοποιήσει το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ζητούμενο για τον Λουτσέσκου είναι πως θα μπορέσει η ομάδα να περιορίσει τις επιθετικές εξάρσεις της Μπενφίκα, η οποία διαθέτει παίκτες με υψηλή ποιότητα, που μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή την ζημιά. Ο Λουτσέσκου υπολογίζει στους Βαρέλα και Μαουρίσιο που ήταν τιμωρημένοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και στους Πέλκα – Λημνιό. Θυμίζουμε πως ο Βέρνμπλουμ είναι εκτός λίστας της UEFA, επομένως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να διαφοροποήσει τα πλάνα του σε σχέση με την ίδια 11αδα που αγωνίστηκε στο Ντα Λουζ. Δηλαδή κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Βιερίνια, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βαρέλας και Κρέσπο. Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο και Κάνιας. Στις πτέρυγες οι Λημνιός και Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να παίρνει τη θέση του Ελ Καντουρί, στον άξονα ο Πέλκας και στη κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ