Γαλανόπουλος: «Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη»

Γαλανόπουλος: «Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη»

Ο 20χρονος μέσος της ΑΕΚ μίλησε για τον επαναληπτικό με τη Βίντι και τόνισε ότι η συμμετοχή στους ομίλους αποτελεί όνειρο για κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Το σύνθημα για την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League έδωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ.

Ο 20χρονος μέσος της Ενωσης τόνισε ότι η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί όνειρο για κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή και επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μέγεθος του αντιπάλου και αν όλα πλέον εξαρτώνται από την ΑΕΚ: «Έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα και αυτό φάνηκε στο τελευταίο 20λεπτο όμως αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Για το αν η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής και παίζεις στην Ελλάδα αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένεις. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή Έλληνα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί είναι η μεγαλύτερη που είχαμε ως τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ