Μάνταλος: «Ιστορική στιγμή για το σύλλογο»

Μάνταλος: «Ιστορική στιγμή για το σύλλογο»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για την πρόκριση της Ενωσης στους ομίλους του Champions League - «Πέρασε η ομάδα που έπαιξε καλύτερα στα δύο παιχνίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά το 1-1 με τη Βίντι και τη μεγάλη πρόκριση της Ενωσης στους ομίλους του Champions League. Ο Πέτρος Μάνταλος, που σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι πέρασε η ομάδα που έπαιξε καλύτερα και στα δύο παιχνίδια και επισήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι ζουν ιστορικές στιγμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν το παιχνίδι, πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι εύκολο. Οι ποδοσφαιριστές όμως ξέραμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο και το βιώσαμε στα 90 λεπτά. Πέρασε η ομάδα που έπαιξε καλύτερα στα δύο παιχνίδια. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για το κλαμπ, αρχίζουμε να ανταμειβόμαστε για τους κόπους μας. Είναι ιστορικές στιγμές».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ στους ομίλους θα αντιμετωπίσει μεγαθήρια: «Είναι μία πρόκληση, που δεν την έχουν ζήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μόνο ένας-δύο ποδοσφαιριστές. Παλεύαμε χρόνια για να το πετύχουμε. Είναι Κάτι το φανταστικό, ο κάθε ποδοσφαιριστής, από το 2014 που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα το ονειρευόταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ