Ουζουνίδης : «Μεγάλη πρόκριση, από μέτριο έως κακό παιχνίδι»

Ουζουνίδης : «Μεγάλη πρόκριση, από μέτριο έως κακό παιχνίδι»

Ανακουφισμένος ο προπονητής της ΑΕΚ από την μεγάλη πρόκριση επί της Βίντι

Αγχώθηκε, πέρασε από 40 κύματα, αλλά στο τέλος πανηγύρισε με την ψυχή της η ΑΕΚ την μεγάλη πρόκριση επί της Βίντι στο ΟΑΚΑ. Και πλέον η ΑΕΚ μετά από 12 χρόνια είναι ξανά σε ομίλους του Champions League, μια τεράστια επιτυχία για το κλαμπ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ετσι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ανακουφισμένος μετά την μεγάλη πρόκριση.

«Αυτό που φοβόμουν πριν το ματς, ήταν πως συζητούσαμε όλοι για το μετά. Συζητούσαμε τους ομίλους, αλλά ήταν κάτι που δεν το είχαμε. Έπρεπε να το πάρουμε στο γήπεδο. Τα παιδιά ήταν αγχωμένα. Οι επιλογές μας δεν ήταν καλές. Έχουμε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον αντίπαλο. Αλλά οι λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν όλη την εικόνα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν έχω μιλήσει για προβλήματα. Αλλά αν δείτε ποιοι παίκτες έλλειπαν, ποιοι αγωνίστηκαν και τι έδωσαν, θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που έγινε. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για όλους. Ήταν μια τεράστια πρόκριση, που ήρθε μέσα από ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου μικρό κατόρθωμα, να πάρεις την μια από τις έξι θέσεις για τους ομίλους. Θα ήθελα ο κόσμος της ΑΕΚ, να ευχαριστηθεί αυτή την πρόκριση και να απολαύσει τα παιχνίδια που έρχονται. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κατάφερε να πετύχει η ΑΕΚ» είπε χαρακτηριστικά.

– Προβλημάτισε η κόκκινη του Λοπες και του Λιβάγια;

«Βεβαίως με προβληματίζει. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά, πως δεν συγχωρούνται λάθη στην Ευρώπη. Σίγουρα θα μας κοστίσει αυτό που έγινε. Πρέπει να το συζητήσουμε και να το λύσουμε. Δεν είναι δικαιολογία το άγχος σε τέτοιου είδους φάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ