Πρίγιοβιτς : «Θα γίνουμε πιο δυνατοί από τέτοια βράδια»

Πρίγιοβιτς : «Θα γίνουμε πιο δυνατοί από τέτοια βράδια»

Ο Σέρβος τόνισε ότι τα λάθη κόστισαν στον ΠΑΟΚ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέτυχε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ της Μπενφίκα, είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά ο Δικέφαλος έχασε με 4-1 και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League, οπότε θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Ο Σέρβος μιλώντας στον Cosmote TV τόνισε πως τα λάθη κόστισαν στον ΠΑΟΚ, αλλά επισήμανε ότι από αυτό το παιχνίδι ο Δικέφαλος θα μεγαλώσει.

Αρχικά επισήμανε τα εξής: «Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Κάναμε λάθη απειρίας και γνωρίζουμε πως σε αυτό το επίπεδο αν κάνεις λάθη θα το πληρώσεις. Η Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Champions League κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε καλά και πιέσαμε την Μπενφίκα η οποία έδειχνε να τα έχει χαμένα. Στη συνέχεια ήρθε η ισοφάριση από ένα κόρνερ, μετά έγιναν κάποια λάθη που είπαμε πως δεν συγχωρούνται, αλλά δείξαμε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο».

Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League: «Σίγουρα είναι κάτι που μας έλειψε πέρσι, περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε τους αντιπάλους μας. Ελπίζουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας που σήμερα ήταν δίπλα μας, είναι ο 12ος παίκτης μας κι ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το γκολ που σημείωσε: «Δεν ήταν αρκετό αυτό, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Κερδίζουμε σαν ομάδα, χάνουμε σαν ομάδα, θα γίνουμε πιο δυνατοί από το σημερινό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ