ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι-Γιαννιώτας μπαίνουν στην λίστα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι-Γιαννιώτας μπαίνουν στην λίστα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Απόψε λήγει η διορία δήλωσης των ποδοσφαιριστών που θα αντιμετωπίσουν Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Αγιαξ

Ενισχυμένη με δύο ποδοσφαιριστές θα είναι η ΑΕΚ των ομίλων του Champions League σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Σέλτικ και Βίντι για τα προκριματικά. Ο ένας είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι στο 100% και ο άλλος ο Γιάννης Γιαννιώτας που αποκτήθηκε την επόμενη ημέρα μετά την πρόκριση στους ομίλους.

Ετσι, η ΑΕΚ θα «γεμίσει» το ρόστερ της ενόψει των αγώνων των ομίλων με Μπάγερν Μονάχου, Αγιαξ και Μπενφίκα με τον Τσιγκρίνσκι να πλαισιώνει τους Λαμπρόπουλο, Οικονόμου και Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας και τον Γιαννιώτα να προσφέρει ακόμη μία λύση περιφερειακού επιθετικού, εκεί που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει χρησιμοποιήσει Μπακασέτα, Μάνταλο, Κλωναρίδη, Λιβάγια, Λόπες, ενώ έχει παίξει και ο Γκάλο και αναμένουν την επιστροφή και του Μπογέ.

Το πρόβλημα παραμένει στον άξονα εκεί που ο Ουζουνίδης έχει Σιμόες, Γαλανόπουλο και Αλεφ στην… πρώτη γραμμή, ενεργοποιεί πλέον ξανά τον Μοράν (τον είχε αρχικά εκτός πλάνων), ενώ θα μπορούν να αγωνιστούν ως «μπαλαντέρ» Τσόσιτς και Μάνταλος αν χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ