Προτό : «Ποιος άλλος Βέλγος μπορεί να πει πως κράτησε τον Μέσι στο μηδέν;»

Προτό : «Ποιος άλλος Βέλγος μπορεί να πει πως κράτησε τον Μέσι στο μηδέν;»

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε στο Βέλγιο για τη συναρπαστική εμπειρία και τον... θόρυβο στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, αλλά και για τις πιθανότητες να πάει στο Μουντιάλ.

Ο Σίλβιο Προτό απολαμβάνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό και δεν το κρύβει. Ο 34χρονος γκολκίπερ δεν κρύβει ότι η επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο ανταγωνισμού και η διεκδίκηση τίτλων τον έχει αναζωογονήσει, με την αισιοδοξία του να φτάνει ακόμη και έως το… Μουντιάλ. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι η εθνική Βελγίου έχει «κλεισμένες» τις θέσεις.

«Ποιος άλλος Βέλγος τερματοφύλακας, εκτός του Τιμπό Κουρτουά, μπορεί να ισχυριστεί ότι κράτησε τον Μέσι και την Μπάρτσα στο μηδέν;», αναρωτήθηκε αστειευόμενος ο Προτό, σε δηλώσεις του στη «Het Nieuwsblad».

«Αυτό είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», υποστήριξε στη συνέχεια ο έμπειρος Βέλγος πορτιέρο, για να εξηγήσει τι ακριβώς τον εντυπωσίασε τόσο: «Σας το ορκίζομαι: Ποτέ πριν δεν βίωσα την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα, τον θόρυβο που έκαναν οι οπαδοί μας. Τα αυτιά μου πόνεσαν».

Οσο για το Μουντιάλ; Οπως σημειώνει η βελγική εφημερίδα, ο Προτό γνωρίζει ότι «οι πιθανότητές του ουσιαστικά είναι μηδαμινές. Εξάλλου, έχει να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βελγίου εδώ και 6 χρόνια. Και με τους Κουρτουά, Μινιολέ, Καστέελς και Σελς να μάχονται για 3 θέσεις και ο Προτό γνωρίζει ότι δύσκολα θα πάει στα γήπεδα της Ρωσίας. Αν και στο ποδόσφαιρο οι προβλέψεις είναι πάντα επικίνδυνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ