Σιμόες : «Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι αντίπαλοί μας»

Σιμόες : «Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι αντίπαλοί μας»

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του στέλνοντας μήνυμα στους αντιπάλους της ΑΕΚ στο Champions League ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην πορτογαλική «Ojogo» ενόψει Champions League και με αφορμή τα ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα τονίζοντας ότι η Ένωση δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα στον όμιλο και πως θα πρέπει να παλέψουν σκληρά οι άλλες ομάδες για να την κερδίσουν.

Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε ο Σιμόες:

«Ξέρουμε ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Μπάγερν και μετά η Μπενφίκα. Κι εμείς όμως έχουμε κάτι να πούμε σε αυτούς. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε πως οι 3 αντίπαλοι μας αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί και γνωστοί στην Ευρώπη, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να αποδείξουμε ότι μπορούμε με ωραίο ποδόσφαιρο και να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε εύκολη αποστολή. Όμως οι αντίπαλοι μας δεν έχουν εύκολο έργο με μας.

Αυτό που ξέρω είναι ότι σε έξι μας απέναντι στην Μπενφίκα έχω πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Έπαιζα σε υποδεέστερες ομάδες, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Για να μας κερδίσουνε θα πρέπει να παλέψουν σκληρά. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη το 4-1 της Μπενφίκα επί του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες η Μπενφίκα. Όσα έχασε στην Πορτογαλία, τα έβαλε στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ