Η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της γιο πρώην προέδρου της! (vids)

Η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της γιο πρώην προέδρου της! (vids)

Ο Κάι Σιρχάουζ του Άγιαξ, γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 20 χρόνια, όταν ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο πατέρας του, Κορνίλιους!

Ολλανδός, σέντερ φορ… killer, παίζει στον Αγιαξ, αλλά γεννήθηκε πριν 20 χρόνια στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα. Και συνδέεται με την ΑΕΚ. Πως; Ο Κάι Σιρχάουζ είναι γιος του Κορνίλιους Σιρχάουζ και σε μία εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στην οποία ήταν πρόεδρος ο πατέρας του!

Ο Σιρχάουζ ήταν ο άνθρωπος της Netmed στην ΠΑΕ ΑΕΚ και παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 2001 από την θέση του Προέδρου ενώ σήκωσε και το Κύπελλο Ελλάδος του 2000 στον τελικό με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (3-0). Ο Κάι γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά στην Ολλανδία κάνει πράγματα και θαύματα! Πραγματική μηχανή γκολ μιας και φέτος μετρά ήδη 2 σε 6 ματς (λιγότερα από 300 λεπτά), πέρυσι με την β’ ομάδα είχε 16 σε 24 παιχνίδια και πρόπερσι 28 σε 32 ματς!

Βρίσκεται στην β’ λίστα του Αγιαξ για τα ματς του Champions League μιας και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Αγιαξ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ