Οπαδοί της ΑΕΚ σε πολλές εξέδρες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα»

Οπαδοί της ΑΕΚ σε πολλές εξέδρες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα»

Πολλοί περισσότεροι θα είναι οι «κιτρινόμαυροι» από τα 2.100 εισιτήρια που πήρε η ΑΕΚ για το ματς με τον Αγιαξ.

Μπορεί η ΑΕΚ απόψε (20:30) να υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Super League, αλλά την Τετάρτη… μπαίνει στην γιορτή του Champion League. Πρώτο ματς στο Αμστερνταμ απέναντι στον Αγιαξ (19:55), με τα 2.100 εισιτήρια να έχουν… εξαφανιστεί ήδη!

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα βρίσκονται στο Αμστερνταμ δίχως εισιτήριο! Επίσης κάποιοι άλλοι οπαδοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε άλλες εξέδρες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα»! Και ήδη έχει σημάνει συναγερμός στην ολλανδική αστυνομία για τους οπαδούς της ΑΕΚ δίχως εισιτήριο, αλλά και αυτούς που δεν θα βρίσκονται μαζί με τον πυρήνα των φίλων της Ενωσης. Υπάρχει ήδη γενική οδηγία ότι οι συγκεκριμένοι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί δεν πρέπει να φέρουν διακριτικά και δεν πρέπει να επιχειρήσουν να μπουν ομαδοποιημένα στο γήπεδο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Πάντως, είναι δεδομένοι ότι οι φίλοι της ΑΕΚ την Τετάρτη το βράδυ θα είναι πολλοί περισσότεροι από 2.100, ενώ έντονη παρουσία θα υπάρχει από την Γερμανία.

Παράλληλα, οι οπαδοί που δεν κατάφεραν να έχουν εισιτήριο στα χέρια τους για το Αγιαξ-ΑΕΚ, έχουν ειδοποιήσει ήδη την ΠΑΕ ΑΕΚ για να τους βάλουν στην λίστα για το Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από αύριο θα ξεκινήσει την αναλυτική ενημέρωση των οπαδών της ΑΕΚ για το ματς του Αμστερνταμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ