Ο Ζεσούς ξέρει ότι θα είναι άλλος Ολυμπιακός

Ο Ζεσούς ξέρει ότι θα είναι άλλος Ολυμπιακός

Ο κόουτς της Σπόρτινγκ περιμένει πολύ διαφορετικό Ολυμπιακό και είπε στους παίκτες του να ξεχάσουν τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε στη Λισαβόνα με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ κι έχει ενδιαφέρον (και μάλιστα μεγάλο) το πως περιμένουν το συγκεκριμένο ματς οι Πορτογάλοι. Αυτό που πρέπει μάλιστα να σημειωθεί είναι η άποψη του τεχνικού της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεσούς, καθώς ο έμπειρος κόουτς έχει εστιάσει στις διαφορές που θα έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Ο Ζεσούς είχε πολλούς λόγους να ευχαριστεί τον Μπέσνικ Χάσι για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο 63χρονος τεχνικός είναι ο πρώτος που αναγνωρίζει ότι το αποψινό ματς δε θα έχει καμιά σχέση με αυτό της πρεμιέρας του ομίλου.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους, ο Ζεσούς έχει πει στους παίκτες του πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει τα λάθη που έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Μάλιστα ο κόουτς της Σπόρτινγκ περιμένει έναν Ολυμπιακό πολύ διαφορετικό σε σχέση με την αναμέτρηση στα μέσα του Σεπτέμβρη κι εκτιμά πως οι ερυθρόλευκοι θα δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, κάτι που βέβαια δεν είχαν κάνει στο πρώτο ματς.

Ο έμπειρος τεχνικός της Σπόρτινγκ ζήτησε από τους παίκτες του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, ν’ αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με πολύ μεγάλη προσοχή καθώς πρόκειται για ματς που κρίνει πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ