Χούντελααρ: «Δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Χούντελααρ: «Δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ μίλησε για την αναμέτρηση του Άγιαξ με την ΑΕΚ τονίζοντας πως ο Αίαντας δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League και ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ολλανδός επιθετικός αφού ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με την Ένωση δεν θα είναι εύκολο, τόνισε πως οτιδήποτε πάνω από την τρίτη θέση θα είναι πολύ καλό για τον Αίαντα.

«Είναι εύκολο να λες πως θα περάσουμε, αλλά όχι και να το κάνεις. Η ομάδα είχε τέσσερα χρόνια να μπει στους ομίλους και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Η πρόκριση στους ομίλους είναι από μόνη της επιτυχία, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Θα πρέπει να αρχίσουμε νικηφόρα την Τετάρτη, γιατί διαφορετικά θα χάσουμε έδαφος από το ξεκίνημα. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί δεδομένο πως θα νικήσουμε, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι εύκολο. Ξέρουμε πως κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Και φυσικά υπολογίζουμε πολύ την Μπενφίκα, γιατί δεν βρέθηκε τυχαία στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Εμείς ό,τι περισσότερο πετύχουμε από την τρίτη θέση θα είναι καλό. Μπορούμε να εκπλήξουμε πολλές ομάδες και θέλουμε να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε», δήλωσε το βαρύ πυροβολικό του «Αίαντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ