Βαλβέρδε: «Μου αρέσει η επιθυμία των παικτών μου για το Champions League»

Βαλβέρδε: «Μου αρέσει η επιθυμία των παικτών μου για το Champions League»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως του αρέσει η μεγάλη επιθυμία των ποδοσφαιριστών του να κατακτήσουν το Champions League και πως δεν του δημιουργεί καμία επιπλέον πίεση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αϊντχόφεν στο Καμπ Νου αλλά αναφέρθηκε κυρίως στον μεγάλο στόχο των Καταλανών που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Chyampions League. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν νιώθει μεγαλύτερη πίεση από την μεγάλη επιθυμία των παικτών του να σηκώσουν το τρόπαιο, ενώ υπογράμμισε ότι είναι κάτι που του αρέσει το συγκεκριμένο γεγονός.

«Δεν αισθάνομαι μεγαλύτερη πίεση. Μου αρέσει ότι έχουν αυτή την επιθυμία και ότι η ομάδα διεκδικεί αυτή την διοργάνωση είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Θα θέλαμε να κερδίσουμε το Champions League, η ερώτηση αυτή επαναλαμβάνεται σίγουρα στις συνεντεύξεις τύπου άλλων ομάδων. Έχουμε ένα μεγάλο όνειρο νίκης απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες όπως η Ατλέτικο, η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αποψινού αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αϊντχόφεν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ