Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ είναι έμπειρη στην Ευρώπη -Δεν μπορούμε να πούμε… κερδίσαμε» (vid)

Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ είναι έμπειρη στην Ευρώπη -Δεν μπορούμε να πούμε… κερδίσαμε» (vid)

Ο Ερικ Τεν Χαγκ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στο Άμστερνταμ

Με πολύ καλά λόγια για την ΑΕΚ ως κλαμπ, μίλησε ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ. Ο προπονητής του «Αίαντα», ξεκαθάρισε πως δεν είναι σίγουρη η νίκη για την ομάδα, καθώς θα αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα, η οποία έχει εμπειρία στην Ευρώπη.

«Είμαστε πάντα σίγουροι για τους αγώνες, είμαστε πεπεισμένοι αλλά δε μπορούμε να πούμε… κερδίσαμε για αύριο, καθώς παίζουμε εναντίον μιας καλής ομάδας. Παίζουμε στο Champions League, όπου βρίσκονται μόνο καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι πολύ έμπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι, ξέρουν τους κανόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τι είναι πάνω από όλα, το αποτέλεσμα».

Ο Τεν Χαγκ δήλωσε πως θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν: «Πρόκειται να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο μισό, όπου δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει».

Για το γεγονός πως ο Άγιαξ, θα παίξει το πρώτο του ματς εντός έδρας, είπε: «Δεν μπορείς να το καθορίσεις. Συνεπώς δεν έχω κάτι να πω. Οι οπαδοί μας όμως το περίμεναν πολύ καιρό. Θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αληθινή ατμόσφαιρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Τέλος, μίλησε και για την κατάσταση του Ντόλμπεργκ: «Ο Ντόλμπεργκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου, αλλά δεν θα το αποκαλούσα τραυματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ