Ιντερ – Τότεναμ 2-1 (vid)

Ιντερ – Τότεναμ 2-1 (vid)

Η Τότεναμ προηγήθηκε στο 53’ με τον Ερικσεν, αλλά η Ιντερ με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους Ικάρντι (85’) και Βεσίνο (92’) έκανε την επική ανατροπή (2-1) και ξεκίνησε με νίκη στο φετινό Champions League.

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, η Ιντερ κέρδισε με ανατροπή 2-1 την Τότεναμ και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά της στον Β’ όμιλο του Champions League. Οι Αγγλοι έπαιξαν καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο 53’ με τον Ερικσεν, αλλά οι Ιταλοί δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και στο τέλος δικαιώθηκαν, πανηγυρίζοντας μαζί με τους φιλάθλους τους μια τεράστια νίκη.

Ο Ικάρντι στο 85’ ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε το έναυσμα για την επική ανατροπή. Η ομάδα του  Σπαλέτι μετά το γκολ του Αργεντινού , έκλεισε στα καρέ της την Τότεναμ, «στραγγάλισε» τους Πετεινούς και στο 92’ τους έριξε το τελειωτικό χτύπημα. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Βεσίνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αγγλικής ομάδας και έβαλε… φωτιά στο Ζουζέπε Μεάτσα!

Οι παίκτες της Ιντερ έγιναν ένα κουβάρι και με υψωμένες τις γροθιές πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά το 2-1. Οι Νερατζούρι έφεραν τούμπα το ματς και έδειξαν ότι επέστρεψαν για τα καλά στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Οι Ιταλοί πήραν το τρίποντο της νίκης και πλέον συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με την Μπαρτσελόνα, που διέλυσε με 4-0 την Αϊντχόφεν. Την 2η  αγωνιστική η Ιντερ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να αγωνιστεί απέναντι στην Αϊντχόφεν, ενώ η Τότεναμ θα υποδεχθεί τους Μπλαουγκράνα στο Λονδίνο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Η 2η αγωνιστική: 

Τετάρτη 03/10 

Τότεναμ-Μπαρτσελόνα (22.00)
Αϊντχόφεν-Ίντερ (22.00)

Η βαθμολογία στον Β’ όμιλο: 

1. Μπαρτσελόνα 3
2. Ίντερ 3
3. Τότεναμ 0
4. Αϊντχόφεν 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ