Βαλβέρδε: «Ο Μέσι πετυχαίνει ασυνήθιστα πράγματα»

Βαλβέρδε: «Ο Μέσι πετυχαίνει ασυνήθιστα πράγματα»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για ακόμη μια φορά με αποθεωτικά λόγια για τον Λιονέλ Μέσι εξαιτίας της εκπληκτικής εμφάνισης που πραγματοποίησε απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Ο Λιονέλ Μέσι οργίασε κόντρα στην Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League όπου οι μπλαουγκράνα επικράτησαν με 4-0, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποθεώνει τον σπουδαίο Αργεντινό για το χατ-τρικ που πέτυχε.

«Πετυχαίνει ασυνήθιστα πράγματα και σε κάνει να πιστεύεις πως είναι… ρουτίνα. Σήμερα σκόραρε τρία γκολ, ξεκλείδωσε το ματς με την απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το χτύπημα ήταν αριστοτεχνικό. Δεν κουράζεται να πετυχαίνει χατ-τρικ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Αργεντινού.

«Είμαι ικανοποιημένος από το 4-0. Έπαιξαν καλά στην κόντρα και γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο να βρούμε το πρώτο γκολ. Μετά το 2-0 είχαμε μεγαλύτερη ηρεμία και όλα έγιναν εύκολα για εμάς. Είναι πάντα δύσκολο να ανοίγεις τις αντίπαλες άμυνες με την πρώτη προσπάθεια.

Όλοι βρίσκουν κίνητρο στο Champions League. Γνωρίζουμε τη σημασία των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι. Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά», ήταν το σχόλιο του Βαλβέρδε για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των μπλαουγκράνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ