Απόλυτα ικανοποιημένος με τον Στάριτζ ο Κλοπ

Απόλυτα ικανοποιημένος με τον Στάριτζ ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση του Ντάνιελ Στάριτζ στο χτεσινή νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμπιστεύτηκε για τη θέση του βασικού στο χτεσινό παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Ντάνιελ Στάριτζ και ο Άγγλος επιθετικός δεν τον απογοήτευσε.

Ο Γερμανός προπονητής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Στάριτζ, οποίος μάλιστα σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε ως βασικός στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Κλοπ σε δηλώσεις του για την εμφάνιση του 29χρονου επιθετικού είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής, ο Στάριτζ έκανε μια φανταστική εμφάνιση. Οι τρεις του κέντρου μας έκαναν επίσης πολύ καλή δουλεία, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν οι ακραίοι και ο επιθετικός μας βοηθούν να διατηρείται το σχήμα μας συμπαγές. Ήταν φανταστικό.
Μίλησα με τον Ντάνιελ πριν το παιχνίδι και του είπα πως βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση από τη μέρα που τον γνώρισα. Τώρα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και αυτό κάναμε. Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Στη συνέχεια είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε και τον Φιρμίνο στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ