Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Με… στυλ Γερμανικό, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε άνετα από το Ντα Λουζ επικρατώντας της Μπενφίκα (2-0), δείχνοντας ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στον Όμιλο της ΑΕΚ.

Ήρθαν, είδαν και νίκησαν οι Βαυαροί στην Πορτογαλία. Στο Ντα Λουζ, η Μπενφίκα φιλοξένησε την Μπάγερν Μονάχου για την 1η αγωνιστική του Champions League, στον όμιλο όπου συμμετέχουν και οι ΑΕΚ και Άγιαξ. Οι Γερμανοί πέρασαν με το καθαρό 2-0 και πήραν σημαντικό αποτέλεσμα όσον αφορά την πρωτιά του Ομίλου.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι μετά από ασίστ του Αλάμπα στο 10’ και ο Ρενάτο Σάντσες μετά από συνδυασμό του με τον Χάμες Ροντρίγκες στο 54’.

Ενδιάμεσα έβαλε το… χεράκι του ο Μάνουελ Νόιερ που σταμάτησε δύο φορές του Λουζιτανούς νικώντας τον Σάλβιο (28’) και τον Ρούμπεν Ντιάς (60’), κρατώντας το μηδέν. Στη συνέχεια δεν άλλαξαν πολλά, οι Βαυαροί έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος και το τελικό 2-0, τους έστειλε στην πρώτη θέση του Ομίλου μαζί με τον Άγιαξ που νίκησε 3-0 της ΑΕΚ.

Οι Συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπενφίκα (Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιντα, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Φέισα, Πίζι (62′ Ράφα Σίλβα), Σάλβιο (62′ Γκάμπριελ), Σέρβι, Ζέντσον Φερνάντες (76′ Ζίβκοβιτς), Σεφέροβιτς.

Μπάγερν Μονάχου (Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ (88′ Μίλερ), Ρενάτο Σάντσες, Χάμες Ροδρίγες (79′ Γκορέτσκα), Ριμπερί (62′ Γκνάμπρι), Ρόμπεν, Λεβαντόβσκι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ