Γράφει… αρνητική Ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι

Γράφει… αρνητική Ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε εντός έδρας από τη Λυών και κατάφερε να κάνει δικό της ένα αρνητικό σερί διόλου τιμητικό τόσο για την ομάδα και τους παίκτες όσο και για τον Γκουαρδιόλα.

Η Λυών ήταν καλύτερη και χτύπησε σε καίρια σημεία τις αδυναμίες τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι και έφυγε από το Έτιχαντ με ένα μεγάλο διπλό (2-1). Αυτή η ήττα, εκτός από ένα κακό ξεκίνημα, έδωσε και μια πολύ άσχημη πρωτιά στη Σίτι. Έγινε η αγγλική ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες ήττες στο Champions League, έχοντας χάσει τα τελευταία 4 ματς που έδωσε, τρία εκ των οποίων μάλιστα ήταν και εντός έδρας.

Η αρχή έγινε με τη φαινομενικά «ανώδυνη» εντός έδρας ήττα από τη Βασιλεία στην πρώτη πρώτη φάση των νοκ άουτ πέρσι (2-1) και η συνέχεια δόθηκε με τις μέσα-έξω ήττες από τη Λίβερπουλ στην επόμενη φάση (3-0 εκτός, 2-1 εντός). Η ήττα από τη Λυών και πάλι με το ίδιο σκορ (2-1) ήταν και αυτή που πέρασε την Μάντσεστερ Σίτι στο… πάνθεον των αγγλικών ομάδων. Εκπληκτικά πράγματα από μια ομάδα που οι μπουκ την θεωρούν από πέρσι, μεταξύ των διεκδικητών του τροπαίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ