Καραμπάχ – Τσέλσι 0-4

Καραμπάχ – Τσέλσι 0-4

Εύκολο έργο είχε η Τσέλσι στο Μπακού απέναντι στην Καραμπάχ, επικράτησε 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δύο αμφισβητούμενα πέναλτι πήραν οι Μπλε, με 10 οι Αζέροι.

Με δύο πέναλτι των Αζάρ και Φάμπρεγκας (αμφότερα αμφισβητούμενα) κι άλλα δύο γκολ του Γουίλιαν πέρασε από το Μπακού η Τσέλσι, επικρατώντας 4-0 της Καραμπάχ. Οι Αζέροι οι οποίοι έπαιζαν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του αρχηγού τους, Ρασάντ Σαντίγκοφ στο 21′, δεν κατάφεραν την υπέρβαση απέναντι στους Μπλε οι οποίοι πήραν την πρόκριση στη φάση των «16» της  διοργάνωσης.

Η «κατάρα» των αποβολών χτύπησε ξανά τους γηπεδούχους, που έγιναν μόλις η τρίτη ομάδα που βλέπει κόκκινη κάρτα σε τρίτο παιχνίδι ομίλων, κάτι που φυσικά κόστισε απέναντι σε μια ομάδα σαφώς ανώτερη ποιοτικά.

Πριν την αποβολή, ωστόσο, η Καραμπάχ είχε δοκάρι με τον Μίτσελ στο 13ο λεπτό και δεν φάνηκε διατεθειμένη να πέσει αμαχητί. Ο διαιτητής, όμως, εφηύρε πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Σαντίγκοφ στον Γουίλιαν και ο Αζάρ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα στο 19′ βάζοντας το 8ο τέρμα του στο Champions League.

Πριν το ημίχρονο, ο Γουίλιαν «έγραψε» το 2-0 μετά από ασίστ του Αζάρ και ο Φάμπρεγκας έκανε το 3-0 στο 73ο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Γουίλιαν με δυνατό μακρινό σουτ (4-0)! Με τη νίκη αυτή οι Μπλε του Λονδίνου έκλεισαν εισιτήριο για τη φάση των «16», για 14η φορά στις τελευταίες τους 15 παρουσίες στη διοργάνωση των αστεριών.

Στο έτερο ματς του τρίτου ομίλου: Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρόμα στις 21:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ