Στο Καλαφάτης η προπόνηση της Μπενφίκα και του Βλαχοδήμου

Στο Καλαφάτης η προπόνηση της Μπενφίκα και του Βλαχοδήμου

Η Μπενφίκα θα χρησιμοποιήσει το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για τη μοναδική προπόνησή της επί ελληνικού εδάφους πριν την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα επιστρέψει σε... γνωστά λημέρια.

Η Μπενφίκα ήρθε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε το προπονητικό κέντρο των Πράσινων, το Γ. Καλαφάτης, για τη μοναδική προπόνησή της επί ελληνικού εδάφους το πρωί της Τρίτης (02/10), εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League το βράδυ της ίδιας ημέρας (22:00) στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά, αυτό συνεπάγεται ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα επιστρέψει σε… γνώριμα μέρη, αφού μέχρι τον περασμένο Μάιο προπονούνταν στο εν λόγω κέντρο φορώντας τη φανέλα του Τριφυλλιού, τότε ως ποδοσφαιριστής του νυν προπονητή της ΑΕΚ, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εντούτοις, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν θα έχει την ευκαιρία να ανταμώσει με τους πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, καθότι θα βρίσκονται στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ