Κέιν : «Ο Μέσι είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής»

Κέιν : «Ο Μέσι είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής»

Ο Χάρι Κέιν υποστήριξε ότι του αρέσει να αγωνίζεται απέναντι στους κορυφαίους, ενώ θεωρεί τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν στο περιθώριο του αυριανού (3/10) αγώνα των Λονδρέζων απέναντι στη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι αποθεώνοντας τον.

Ο αρχηγός των «σπερς» είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μέσι είναι απρόβλεπτος. Πρέπει να είσαι μονίμως συγκεντρωμένος στο μαρκάρισμα του αν θες να τον σταματήσεις. Για μένα η δυνατότητα του να κάνει το απροσδόκητο είναι αυτό που τον κάνει κορυφαίο στον κόσμο».

Εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Σαν ποδοσφαιριστής θέλεις πάντα να αγωνίζεσαι απέναντι στους κορυφαίους και ο Μέσι είναι ο κορυφαίος, χωρίς αμφιβολία. Ο Μέσι και ο Ρονάλντο σκοράρουν κάθε χρόνο 50 με 60 γκολ και σαν επιθετικός θέλω να ισοφαρίσω ή ακόμα και να ξεπεράσω το ρεκόρ τους. Ο Μέσι συνεχίζει να σκοράρει και αυτό μου δίνει ώθηση να συνεχίσω.»

Ενώ για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είπε: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, γι αυτό πρέπει να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ