Χόφενχαϊμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Χόφενχαϊμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Χόφενχαϊμ, με το νικητήριο γκολ του Νταβίντ Σίλβα στο 87’ να λυτρώνει τους Άγγλους

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η Χόφενχαϊμ για την Μάντσεστερ Σίτι, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να επικρατούν με 2-1 τρία λεπτά πριν λήξει η αναμέτρηση. Ο Μπελφοντίλ στο πρώτο λεπτό, ο Αγουέρο στο όγδοο και ο Νταβίντ Σίλβα στο 87’ ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν τους «σίτιζενς» και να ανοίγουν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ισάκ Μπελφοντίλ.

Η Σίτι όμως αντέδρασε άμεσα ισορροπώντας το παιχνίδι και ισοφάρισε εφτά λεπτά αργότερα με τον Σέρχιο Αγουέρο. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σε υψηλό ρυθμό με τις ομάδες να χάνουν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ομάδα του Μάντσεστερ πίεσε για το δεύτερο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Περιθώριο για νέα απώλεια δεν υπήρχε, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λιόν την πρώτη αγωνιστική. Το ματς είχε καλό τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Άγγλους να έχουν ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ τους. Και οι γηπεδούχοι όμως ήταν επικίνδυνοι και είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν και να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα.

«Σωτήρας» για την Σίτι ήταν ο Νταβίντ Σίλβα τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει και υπέρ των Γερμανών.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Χόογκμα, Ακπογκούμα, Μπρένετ, Πος, Γκρίλιτς (82’ Μπίτενκουρτ), Ντεμιρμπάι (89’ Χακ), Ζοέλιντον, Μπελφοντίλ, Σαλάι (64’ Κράμαριτς)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Λαπόρτ, Οταμέντι (64’ Στόουνς), Κομπανί, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Γκουντογάν (68’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ντ. Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ (75’ Μαχρέζ), Αγουέρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ