Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια 0-0

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό και κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Βαλένθια που πήρε αυτό που ήθελε για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε τη Βαλένθια στο Old Traford για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Οι γηπεδούχοι έρχονταν στο ματς από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και η Βαλένθια που είχε χάσει στο πρώτο ματς του Ομίλου από τη Γιουβέντους ήθελε να ρεφάρει παίρνοντας κάτι από τους Κόκκινους Διάβολους.

Έτσι και έγινε λοιπόν… Με το πρώτο ημίχρονο σαν να μην έγινε ποτέ, οι Νυχτερίδες είχαν την πρόκληση να πάρουν κάτι στα υπολειπόμενα 45’ της αναμέτρησης. Το προσπάθησαν, είχαν τις στιγμές τους με τον Γκουέδες (49’) και κυρίως τον Μπατσουαγί (67’), αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τις στιγμές τους είχαν και οι γηπεδούχοι αλλά οι Πογκμπά (53’, 62’) και Λουκάκου (88’) ήταν άστοχοι και ο Ράσφορντ σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ στο 86’, για να μείνει το 0-0 το σκορ που σφράγισε άλλη μια βραδιά χωρίς πανηγυρισμούς στο Old Traford, εκεί όπου ακούγεται… εκκωφαντικά το τρίξιμο της καρέκλας του Ζοσέ Μουρίνιο…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Μπαϊγί, Σο, Φελαϊνί, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λουκάκου, Αλέξις (75’ Μαρσιάλ)

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Πιτσίνι, Γκαράι, Γκαμπριέλ, Γκαγιά, Κοκλέν (78′ Σολέρ), Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκέδες (82 Τσερίσεφ), Ροντρίγο, Μπατσουαγί (73΄ Γκαμεϊρό)

Η βαθμολογία

Γιουβέντους 6
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4
Βαλένθια 1
Γιούνγκ Μπόις 0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ