Κλωναρίδης: «Σε τέτοιο επίπεδο όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις»

Κλωναρίδης: «Σε τέτοιο επίπεδο όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, παραλίγο ήρωας της ΑΕΚ στο ματς με την Μπενφίκα, στάθηκε στο ελάχιστο περιθώριο λαθών που υπάρχει στο επίπεδο του Champions League.

Ο Κλωναρίδης πέτυχε άλλα δύο γκολ στο εκρηκτικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν και λίγο έλειψε να δώσει μόνος του τη νίκη στην ΑΕΚ κόντρα στην Μπενφίκα. Τελικά οι Λουζιτανοί έφυγαν με τη νίκη αφήνοντας μια πικρή γεύση σε όλους στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο επιθετικός της Ένωσης αμέσως μετά το ματς δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ξεκινήσαμε άσχημα και με άγχος, αλλά μετά τα πρώτα λεπτά είδαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς και μετά την κόκκινη κάρτα δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Σε τέτοιο επίπεδο όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις, όμως στο τρίτο γκολ η μπάλα ήθελε να μπει. Μαθαίνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Όσο για την απόδοσή του και το ρεκόρ σκοραρίσματος που έχει αρχίσει να χτίζει, ανέφερε: «Ένας επιθετικός αποκτάει αυτοπεποίθηση όταν σκοράρει. Ήθελα να πετύχω και ένα τρίτο γκολ αλλά εκείνη τη στιγμή δεν πήρα τη σωστή απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ