Λοκμοτίβ Μ. – Σάλκε 0-1

Λοκμοτίβ Μ. – Σάλκε 0-1

Η Σάλκε με την κεφαλιά του Μακένι πήρε ένα σπουδαίο διπλό στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ

Λοκομοτίβ Μόσχας και Σάλκε, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Ρώσοι είχαν την κατοχή στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να μπορούν να διαπεράσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι Γερμανοί πήραν την κατοχή στη συνέχεια αλλά κι εκείνοι δεν είχαν τον τρόπο να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα.

Μοναδική εξαίρεση σε ένα κατά τα άλλα «άνοστο» πρώτο ημίχρονο, ήταν η διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων στο 27ο λεπτό με τον Μπαρίνοφ πρώτα και τον Ιντόβου στη συνέχεια να μην μπορούν να νικήσουν τον Φέρμαν που κράτησε το «0» στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και πήραν τον έλεγχο του ματς. Ευκαιρίες συνέχισε να μην έχει ο αγώνας αλλά ήταν φανερό ότι η Σάλκε πίεζε τους Ρώσους που πάλευαν να κρατήσουν το 0-0 πλέον.

Με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να μετατρέψουν την ανωτερότητα τους σε «καθαρές» ευκαιρίες.

Όλα κρίθηκαν στο 88ο λεπτό όταν σε κόρνερ των Βεστφαλών ο Μακένι σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ Γκιγέρμε για 0-1.

Με τη νίκη αυτή η Σάλκε έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ η Λοκομοτίβ παρέμεινε χωρίς πόντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Ιγκνάτιεβ, Κβιρκβέλια, Χέβεντες, Ιντόβου, Μπάρινοβ, Κριχόβιακ, Αλ. Μιραντσούκ (83′ Ζεμαλεντίνοφ), Αν. Μιραντσούκ (72′ Ντενίσοφ), Φερνάντες, Εντερ

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν, Καλιτζιούρι, Νάλντο, Σανέ, Μεντίλ, Ρούντι (55′ Μπενταλέμπ), Μασκαρέλ (46′ Σερντάρ), ΜακΚένι, Κονοπλιάνκα, Εμπολό (72′ Μπουργκστάλερ), Ουτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ