
Οπαδοί της Ναϊμέγκεν προσπάθησαν να αποσυντονίσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάνοντας τη νύχτα μέρα με πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας τα ξημερώματα.
Σε απόλυτους ρυθμούς «τελικού» κινείται η πόλη του Ναϊμέγκεν ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Για την ολλανδική ομάδα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση αντιμετωπίζεται δικαιολογημένα ως η σπουδαιότερη στην ιστορία του συλλόγου, καθώς η NEC διεκδικεί για πρώτη φορά την είσοδό της στη League Phase του Champions ή του Europa League.
Μέσα σε αυτό το κλίμα ακραίου ενθουσιασμού, μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας αποφάσισε να επιστρατεύσει… αθέμιτα μέσα για να δημιουργήσει πρόβλημα στους Πειραιώτες.
Διαβάστε επίσης: Η πρόκριση στο Ναϊμέγκεν και οι αφίξεις…
Τα ξημερώματα της Τρίτης, ομάδα οπαδών προσέγγισε το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού. Στήνοντας επιτόπου έναν μηχανισμό, άρχισαν να εκτοξεύουν μαζικά βεγγαλικά ακριβώς έξω από τα δωμάτια των ποδοσφαιριστών. Ο στόχος ήταν προφανής: να διαταράξουν τον ύπνο και την ηρεμία της ομάδας, επηρεάζοντας τη συγκέντρωσή της ενόψει της μεγάλης «μάχης».
Το «πάρτι» των Ολλανδών με τα βεγγαλικά διήρκεσε αρκετά λεπτά, κάνοντας κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα. Όπως ήταν φυσικό, ο θόρυβος και η λάμψη ξύπνησαν αρκετά μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Ωστόσο, στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν υπήρξε η παραμικρή ανησυχία ή φόβος. Άμεσα ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της NEC να απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχουν ήδη γίνει οι αυστηρές και απαραίτητες συστάσεις στους γηπεδούχους, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό απρόοπτο κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα.



















