Λυμπερόπουλος: «Δεν φοβόμαστε την Μπάγερν, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε»

Λυμπερόπουλος: «Δεν φοβόμαστε την Μπάγερν, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε σε ΜΜΕ της Γερμανίας για το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου τονίζοντας ότι οι παίκτες της Ένωσης θα πρέπει να σεβαστούν τους Βαυαρούς αλλά να μην τους φοβηθούν.

Η ΑΕΚ κοντράρεται με την Μπάγερν Μονάχο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Τρίτη και ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο «kicker» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας πως πρόκειται για μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης αλλά δεν θα πρέπει οι παίκτες να την φοβηθούν.

Οι Γερμανοί γνωρίζουν τον «Λύμπε» από το πέρασμά του από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και με αφορμή το αυριανό ματς, επικοινώνησαν μαζί του. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είπε συγκεκριμένα: «Δεν φοβόμαστε. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης, όμως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Οι παίκτες θα πρέπει να σεβαστούν τον μεγάλο τους αντίπαλο, αλλά να μην ανησυχούν». Όταν ρωτήθηκε για την αγωνιστική «κρίση» που έδειξε να βιώνει η Μπάγερν στα τελευταία ματς, ο Λυμπερόπουλος είπε: «Δεν μιλάμε για κρίση. Μόνο κάποια αρνητικά αποτελέσματα είχε η Μπάγερν. Καλά θα κάνουμε να μην σκεφτούμε πως η Μπάγερν περνάει μία κρίση. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και με ενέργεια για πάνω από 90λεπτά, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, εναντίον μιας τέτοιας κορυφαίας ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ