AEK: Δύο σίγουρες επιστροφές, ένας φαβορί και το plan b με Κλωναρίδη φορ

AEK: Δύο σίγουρες επιστροφές, ένας φαβορί και το plan b με Κλωναρίδη φορ

Επιστροφές μετά από «ανάσες» στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και όλα όσα σκέφτεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τις… ελληνικές σκοτούρες τα και πιάνει ξανά το σεντόνι του Champions League. Αύριο το βράδυ (19:55) η ΑΕΚ υποδέχεται στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο (με 3.500 οπαδούς των φιλοξενούμενων) τα Αθήνας την σπουδαία Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει την… χαρά να μετρά σε επιστροφές ξεκούραστων ποδοσφαιριστών. Μια πολυτέλεια που δεν είχε το προηγούμενο διάστημα. Και σίγουρα τον ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έπαιξαν καθόλου οι Μιχάλης Μπακάκης, Μάριος Οικονόμου και Κώστας Γαλανόπουλος. Και οι τρεις πήραν ανάσες (Μπακάκης-Γαλανόπουλος έπαιζαν στην Εθνική), ενώ ο Οικονόμου αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά το χτύπημα που είχε με την Μπενφίκα.

Τώρα και οι τρεις θα είναι βασικοί απέναντι στους Βαυαρούς αύριο στο ΟΑΚΑ. Ο Μπακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουλτ σταθερά στο αριστερό, ο Οικονόμου με έναν εκ των Λαμπρόπουλου ή Τσιγκρίνσκι στα στόπερ και ο Γαλανόπουλος στον άξονα στο πλάι του Σιμόες. Στην επίθεση τα… κουκιά είναι μετρημένα. Απόντος του τιμωρημένου Λιβάγια, ο Πόνσε θα είναι σέντερ φορ, Μάνταλος και Μπακασέτας στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Κλωναρίδης σε ελεύθερο ρόλο επιθετικά.

Πλέον, όμως η ΑΕΚ θα έχει και λύσεις από τον πάγκο. Ο Τσόσιτς είναι πάντα ετοιμοπόλεμος όπως και ο Γιακουμάκης, ενώ τώρα θα είναι για πρώτη φορά και ο Μπογέ, ενώ επέστρεψε σε καλή κατάσταση και ο Αλεφ. Και επίσης υπάρχει και ο Γιαννιώτας που ελπίζουν στην ΑΕΚ να έχει προσαρμοστεί σε καλύτερο βαθμό.

Ωστόσο, ο Ουζουνίδης έχει ακόμη ένα σχέδιο στο… συρτάρι. Με τον Πόνσε στον πάγκο, φουνταριστό τον Κλωναρίδη, στα άκρα τους Μάνταλο και Γκάλο και τον Μπακασέτα σε ελεύθερο ρόλο.

Οπότε η ΑΕΚ για πρώτη φορά με αρκετές λύσεις στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ της θα αντιμετωπίσει μια πανίσχυρη ομάδα που είναι… πληγωμένη από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και χρειάζεται οπωσδήποτε τους βαθμούς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγιαξ τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Και αυτό μεγαλώνει πολύ τον βαθμό δυσκολίας για αύριο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ