Ανοίγει και άλλη θύρα στο ΟΑΚΑ, πάνω από 57.000 οπαδοί της ΑΕΚ

Ανοίγει και άλλη θύρα στο ΟΑΚΑ, πάνω από 57.000 οπαδοί της ΑΕΚ

Άνοιξε και η Θύρα 24 στο ΟΑΚΑ με 40 ευρώ για το αυριανό ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου.

Όλα δείχνουν ότι το ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (23/10) θα ζήσει ιστορικές στιγμές, καθώς θα υπάρχουν περισσότεροι από 57.000 οπαδοί της ΑΕΚ στο μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, λόγω της τεράστιας ζήτησης η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανοίγει και την θύρα 24 με την τιμή των εισιτηρίων της θύρας αυτής είναι 40 ευρώ για τους ενήλικους και 20 το παιδικό.

Όπως είναι γνωστό η ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων έχει εξαντληθεί, ωστόσο υπάρχουν κανονικά εισιτήρια στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα οι φίλοι της Ένωσης που θέλουν να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα αυτή τη μεγάλη βραδιά μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις τιμές των 15, 20 και 40 ευρώ, ανάλογα την θύρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πωλούνται επίσης εισιτήρια και από αυτά που επιστρέφει η UEFA από τους χορηγούς, τα οποία της περίσσεψαν, ενώ στα VIP δεν υπάρχει ούτε ένα απούλητο εισιτήριο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ πήρε την ανάλογη άδεια από την UEFA για την χρήση περίπου 40 με 50 χιλιάδων μικρών σημαιών της ΑΕΚ οι οποίες οποία θα δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα παρόμοια της μεγάλης νίκης με 1-0 κόντρα στη Μίλαν τον Νοέμβριο του 2006.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ