ΑΕΚ : Έτσι θα κατεβάσει την Μπάγερν Μονάχου απόψε ο Κόβατς

ΑΕΚ : Έτσι θα κατεβάσει την Μπάγερν Μονάχου απόψε ο Κόβατς

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει νίκη και γκολ απόψε (23/10, 19:55) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Η περίοδος που βιώνει η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Μάλλον πρωτόγνωρη για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον πλανήτη. Τον τελευταίο μήνα είχε μόλις μία νίκη και αυτή το περασμένο Σάββατο (1-3 στο Βόλφσμπουρκ).

Eντός έδρας ισοπαλία με την Αουγκσμπουργκ (1-1), εκτός έδρας ήττα από την Χέρτα Βερολίνου (2-0), εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγιαξ (1-1) και βαριά ήττα στο Μόναχο από την Γκλάντμπαχ (0-3.)

Με λίγα λόγια τρώει συνεχώς γκολ η ομάδα του Νίκο Κόβατς και εκεί είναι ένα… παράθυρο που πρέπει να ανοίξει η ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στην Μπουντεσλίγκα είναι 4η στην κατάταξη, ενώ και στο Champions League ψάχνει δύο νίκες με την ΑΕΚ σε Αθήνα και Μόναχο για να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Ο Νίκο Κόβατς απόψε δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ριμπερί, Κομάν και Τολισό. Στα της ενδεκάδας ο Νόιερ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζούλε και Χούμελς θα είναι το κεντρικό δίδυμο των στόπερ, με τον Κίμιχ δεξιό και τον Αλάμπα αριστερό μπακ. Οι Τιάγκο, Χάμες και Μίλερ θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ μπροστά θα είναι στην κορυφή ο Λεβαντόφσκι με τους Ρόμπεν (αριστερά) και Γκνάμπρι (δεξιά). και ο Λεβαντόφσκι στην κορυφή θα συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

«Κόλαση για την Μπάγερν»

Στην Μπάγερν όμως ξέρουν καλά ότι στην Αθήνα απόψε δεν θα περάσουν… ανέμελες στιγμές. Η «Bild» σήμερα για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ παρουσία περίπου 60.000 οπαδών της ΑΕΚ έβαλε τίτλο «Περιμένει κόλαση την Μπάγερν στην Αθήνα. Ειδικά μέτρα ασφαλείας».

Και εν συνεχεία αναφέρει «Οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ σκορπούν φόβο, ακόμη και στην τρελή Ελλάδα. Το κλίμα στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι εξαιρετικό, αλλά συχνά οι οπαδοί ξεπερνούν τα όρια. Γι’ αυτό και η Μπάγερν παίρνει μέτρα ασφαλείας της. Μετά από σύσταση των ελληνικών αρχών, νοικιάστηκαν 32 πούλμαν, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετακίνηση των οπαδών της Μπάγερν από το Καλλιμάρμαρο στην είσοδο των φιλοξενούμενων, ενώ θα τους επιστρέψουν πίσω μετά τον αγώνα. Θα συνοδέψουν 3.290 οπαδοί την Μπάγερν στην Αθήνα».

Μάλιστα προσθέτει πως «… οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στην αστυνομία στις 7 Οκτωβρίου, στο 1-1 με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών», ενώ καταλήγει: «Όλοι ελπίζουν το απόγευμα της Τρίτης να είναι ειρηνικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ