ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βράδυ – ορόσημο στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας!»

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μεγάλη σημερινή αναμέτρηση με την Μπάγερν (19:55) και οι προτροπές της προς τον κόσμο της ομάδας.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βράδυ – ορόσημο στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας!» | to10.gr

Η ώρα για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν πλησιάζει για την ΑΕΚ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο της.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Περιμένουμε όλοι μαζί με αδημονία ένα ακόμα βράδυ – ορόσημο στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας!

Ένα ακόμα βράδυ ατελείωτου κιτρινόμαυρου μεγαλείου με την ποδοσφαιρική Ευρώπη και τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα απ’ όλο τον κόσμο να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ένα ακόμα βράδυ απαιτητικών και για μία ακόμα φορά επιτυχημένων εξετάσεων για την ομάδα μας σε όλους τους τομείς!

Ένα ακόμα βράδυ υπερηφάνειας με την ομάδα μας να παρατάσσεται απέναντι σε ένα από τα κορυφαία club του πλανήτη!

Ένα βράδυ στο οποίο θα ντυθούμε όλοι στα ιστορικά χρώματα της ομάδας μας και θα κιτρινίσουμε ολόκληρο το Ολυμπιακό Στάδιο με τα κασκόλ και τις σημαίες μας.

Χωρίς την παραμικρή ανάγκη χρήσης καπνογόνων, κροτίδων, βεγγαλικών και πυρσών! Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσουμε αφορμή στον παρατηρητή της UEFA για αρνητικές παρατηρήσεις σε βάρος της ομάδας μας.

Ας τον αφήσουμε μόνο με τις υπέροχες εικόνες που ο κόσμος αυτής της ομάδας ξέρει να δημιουργεί. Σε αντίθετη περίπτωση ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας μας με τον Αγιαξ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί τους φιλάθλους, που για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσαν την πίστη τους, αλλά και την τεράστια δυναμική αυτής της ομάδας, για την έγκαιρη προσέλευση στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω του αναμενόμενου sold out (οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα), για την απόλυτη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των υπεύθυνων ασφαλείας, για τη χρήση όλων των προελέγχων προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία, ενώ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να διατηρούν κενούς τους διαδρόμους ανάμεσα στις θύρες, κάτι για το οποίο είμαστε επίσης υπότροποι από την UEFA.

Προστατεύουμε την ομάδα μας και την διαφημίζουμε σε ολόκληρη την Ευρώπη!
Αποτρέπουμε και τον ελάχιστο κίνδυνο τιμωρίας, που παραμονεύει!
Προάγουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο της ευρωπαϊκής ελίτ!

Ενισχύουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας ΜΟΝΟ με τη φωνή μας και τους σπρώχνουμε στη νίκη, η οποία, αν επιτευχθεί, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην 94χρονη ιστορία της ΑΕΚ!»

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο