Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια 1-1

Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια 1-1

Γιουνγκ Μπόις και Βαλένθια ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν αφήνει καμία από τις δυο ευχαριστημένη

Γιουνγκ Μποις και Βαλένθια έμειναν στο 1-1, με τις μεν «νυχτερίδες» να μένουν πίσω στο κυνήγι πρόκρισης στη επόμενη φάση, οι δε Ελβετοί πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κατακτήσουν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Στους 2 βαθμούς οι Ισπανοί, τον πρώτο τους βαθμό στους ομίλους κέρδισαν οι πρωταθλητές Ελβετίας, εν αναμονή του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους (23/10, 22:00).

Ελαφρώς καλύτερα μπήκε στο παινχίδι η Βαλένθια και κατάφερε να προηγηθεί στο 26ο λεπτό με τον Μπατσουαγί. Έπειτα από πάσα του Κάρλος Σολέρ, ο Βέλγος επιθετικός ξέφυγε από την ελβετική άμυνα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κάνουν δύο τα τέρματα τους, όμως το σουτ του Τόρες στο 42ο λεπτό πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνγκ Μπόις μπήκε πιο δυνατά και χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά ώστε να ισοφαρίσει. Αφού απείλησε πρώτα στο 50′ με κεφαλιά του Φασνάχτ, στο 54′ ο Χοαράου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι, ωστόσο η κεφαλιά του Σανόγκο στο 89ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι.

Βαλένθια (Μαρθελίνιο): Νέτο, Πιτσίνι, Γκάμπριελ, Ντιακαμπί, Γκάγια, Σολέρ, Παρέχο, Κοντομπιά (70’Κοκέλιν), Τόρες (66’Γκαμέιρο), Ροντρίγκο, Μπατσουαγί

Γιουνγκ Μπόις (Σεοάνε): Βολφλί, Εμπαμπού, Λάουπερ, Βον Μπέργκεν, Μπενίτο, Σουλεϊμάνι (74′ Ενγκαμαλέου), Σο, Σανόγκο, Φασναχτ (85’Μπερτόνε), Ασάλε, Χοαράο (79’Ενσαμέ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ