Φρικτό ατύχημα στο μετρό της Ρώμης: Οπαδός έχασε το πόδι του, μαχαίρωσαν φίλαθλο της ΤΣΣΚΑ (vid)

Φρικτό ατύχημα στο μετρό της Ρώμης: Οπαδός έχασε το πόδι του, μαχαίρωσαν φίλαθλο της ΤΣΣΚΑ (vid)

Σοβαρά επεισόδια στην Ρώμη ανάμεσα σε οπαδούς της Ρόμα και της ΤΣΣΚΑ, με έναν μαχαιρωμένο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ατύχημα στο μετρό που προκάλεσε τον μερικό ακρωτηριασμό στο πόδι ενός Ρώσου, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Επεισόδια στους δρόμους της Ρώμης ανάμεσα σε οπαδούς της Ρόμα και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν μαχαιρωμένο, την ώρα που το ατύχημα στο μετρό έχει προκαλέσει ακρωτηριασμό στο πόδι ενός Ρώσου.

Άσχημες καταστάσεις στο ματς της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας φίλαθλος να μαχαιρωθεί και δύο να τραυματιστού6ν.

Δυστυχώς υπήρξαν και χειρότερα… Συγκεκριμένα ένα φρικιαστικό ατύχημα συνέβη στην στάση Ρεπούμπλικα του μετρό της Ρώμης. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ περίπου 80 οπαδοί της ρωσικής ομάδας, χρησιμοποίησαν ταυτόχρονα τη κυλιόμενη σκάλα, με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη και πηγαίνει με μεγάλη ταχύτητα.

Τραγικός απολογισμός ένας φίλαθλος να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό στο πόδι ρου και πέντε ακόμη να τραυματιστούν σοβαρά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ