Κλωναρίδης: «Φανταστική ατμόσφαιρα, πρέπει να πιστέψουμε σε εμάς»

Κλωναρίδης: «Φανταστική ατμόσφαιρα, πρέπει να πιστέψουμε σε εμάς»

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους οπαδούς της ΑΕΚ και τόνισε ότι η Ενωση με την αποψινή εμφάνισή της απέδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Η ΑΕΚ πάλεψε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι Κιτρινόμαυροι έχασαν τη συγκέντρωσή τους και δέχθηκαν δύο γκολ από τους Βαυαρούς.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε για τη μάχη που έδωσε η Ενωση απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας, αλλά και για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι με την αποψινή εμφάνισή τους έδειξαν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και επισήμανε ότι στα επόμενα παιχνίδια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε. Παλέψαμε πολύ αλλά για δύο λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε τα γκολ. Η Μπαγερν είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Παίξαμε πολύ καλά πάντως. Θα μας μείνουν θετικά πράγματα από τη σημερινή αναμέτρηση».

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ: «Δείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Αν πιστεύουμε στους εαυτούς μας θα πετύχουμε κι άλλα.»

Για τον κόσμο: «Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα που ζήσαμε σήμερα.»

Για επόμενα παιχνίδι στο Champions League: «Σίγουρα περιμένουμε πιο δύσκολο το παιχνίδι στο Μόναχο. Στα επόμενα παιχνίδια που μένουν θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ