Μόνο η ΑΕΚ και η Λοκομοτίβ Μόσχας  χωρίς βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Μόνο η ΑΕΚ και η Λοκομοτίβ Μόσχας χωρίς βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας… ουραγός στην «βαθμολογία» των 32.

 

Συνέβη στην τρίτη στροφή σε πολλές. Η Τόττεναμ και η Αϊντχόφεν. Η Μονακό και η Μπριζ. Έγινε και για τους Γιουνγκ Μπόις. Και μιας και ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας και η Πλζεν είχαν ήδη ανοίξει τον λογαριασμό τους; Απέμειναν μόνο η ΑΕΚ και η Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι μοναδικές ομάδες σε ολόκληρο το Τσάμπιονς Λιγκ δίχως να έχουν έστω έναν βαθμό.

Η Λοκομοτίβ βεβαίως είναι σε σαφώς πιο εύκολο όμιλο από την ΑΕΚ, αν αναλογιστεί κανείς ότι συγκατοικεί με Σάλκε, Γαλατά και Πόρτο. Και αυτή η λεπτομέρεια έχει δύο μεταφράσεις. Αφενός ότι το δικό της… μηδέν είναι βαρύτερο ελέω αντιπάλων, αφετέρου όμως πως είναι και ευκολότερο να σβηστεί. Και στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν οι Ρώσοι θα έχουν πιθανότητες σε όλα τα ενενηντάλεπτα. Σαφώς περισσότερες τέλος πάντων από την ΑΕΚ που πλέον έχει δύο ματς εκτός (Μπάγερν, Μπενφίκα) και ενδιάμεσα τον Άγιαξ που πάει για πρόκριση να θέλει να περάσει από το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με τα 2 γκολ στο ενεργητικό της τουλάχιστον έχει βάλει… μπόλικες ομάδες από κάτω στο επιθετικό κομμάτι (Λοκομοτίβ, Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας έχουν από 1) και συγκατοικεί με Μπριζ, Μονακό. Στην άμυνα πάλι ο Αστέρας με τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε από τη Λίβερπουλ έφτασε το παθητικό στα δέκα. Δύο περισσότερα από την ΑΕΚ (8) αλλά και από τις Τότεναμ (!), Αιντχόφεν.

Το Τσάμπιονς Λιγκ ως εδώ μοιάζει πολύ δύσκολη υπόθεση για την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον δεν θα τελειώσει με «μηδέν» την αποστολή της. Να το ελπίσουμε συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο που από τέτοιες εκπροσωπήσεις προφανώς και μένει πίσω στην κούρσα του ανταγωνισμού στο ranking της UEFA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ